This New Coffee Shop Was Inserted In An Older Apartment Building In China

FANAF
Add to MyArchiExpo favorites

Architecture firm FANAF, have designed the Pause Cafe that’s nestled within a 1980s apartment building in Nanjing, China.

The cafe is located in an area near Nanjing University, making the neighborhood popular both local and international students studying.

After climbing some stairs up to the cafe, there’s a covered wood porch, while the cafe is defined by a black entrance.

The black and bamboo theme has been carried throughout the interior of the cafe, with a thick wood countertop and wood floors / seating. Matte black cabinets and shelving compliment the black chalkboard wall on the other side of the bar.

Hanging above the service bar is an artistic lighting feature made from bamboo that has the ends lit up.

Around the corner from the bar area is a casual sitting room with a built-in bench running along the wall and small tables with stools.

Folding black-framed glass doors open up to a small outdoor area with a built-in bench that backs on to the porch at the front of the cafe.

This New Coffee Shop Was Inserted In An Older Apartment Building In China

Related Searches