Physical

Panorama
Add to MyArchiExpo favorites

Fitness Centre

By creating abstract, dynamic rooms, the visitors of the Physical fitness centre are meant to be motivated to physical exercise at a high level. The use of architectural tectonics achieves this. The multi-functional, undulating floor, wall and ceiling construction structures the entire space. The appearance of the open fitness area as well as the changing rooms is dominated by a shade of charcoal grey and wood veneer. In contrast, the spinning, dance and yoga areas, partitioned off with the help of glass, use vibrant colours and striking typography to stand out.

Statement by the jury

»The architecturally sophisticated design of the Physical fitness centre combines a strong, dynamic impression with a striking colour concept.«

Physical