Office for TATA Consultancy

Arvind, Vivek & Associates
Add to MyArchiExpo favorites

The project boasts of modernity expressed through clean lines and a monochromatic color palette. Advanced technologies with function driven planning is achieved with efficient barrier free design ideology including sleek and straight-line furniture and lighting.

Prioritizing comfort as the key motive of workspace design; casual, luxurious, yet easy going furniture and interiors set up has been planned. Encouraging collaborative design, functional studio set up is created than a rigid cabin closed cluster model. Keeping it as an open plan design, the overall glass façade blends the exteriors with the interiors bringing a lot of natural light for a successful everyday working model and induces less use of artificial lighting. Blend of pop color furniture with the bland and muted backdrop colors enhances the work place and develops a relaxed working center. “Collaborative workspace culture” as presented at TATA communications promotes working together like a bee hive, wherein each member participates in the functioning of the overall progress of the institution, elevating a homogeneous work culture. On every floor there is a relaxing nature inducing and mood uplifting space called the “ZEN COURT” breaking away from the monotony of a rigid workspace culture. Mute backdrop with mellow flowing designs and patterns aids the pop colors accessories and furniture stand out, setting an exuberant environ vibe.

Office for TATA Consultancy

Related Searches