The Constant Springs Residence by Alterstudio Architecture

Alterstudio Architecture
Add to MyArchiExpo favorites

Austin-based firm Alterstudio Architecture, have completed a new house for a family of four, that features a front patio with a cut-out for a live oak tree to grow through.

Contrasting the wood ceiling is a black front door that sits alongside a large window.

The wood ceiling continues from the outside through to the interior, that also features white Terrazzo floors.

Floor to ceiling windows provide an abundance of natural light in the dining room, while a simple white light is positioned above the dining table, anchoring it in the open area.

Beside the dining room is the kitchen, where dark cabinets and a metallic backsplash contrast the light countertops.

At the rear of the home is a large outdoor area with a cut-out in the roof, a swimming pool and wood deck, and an outdoor lounge area.

Back inside, and here’s a look at one of the bathrooms. Textured white tiles cover the wall, while the wood cabinetry complements the wood ceiling.

The Constant Springs Residence by Alterstudio Architecture

Related Searches