A Contemporary Extension Was Added To This Home In London

Gruff Limited
Add to MyArchiExpo favorites

Architectural practice Gruff Limited, have recently completed a contemporary rear extension for a terrace house in South London, England.

The dark exterior of the extension is contrasted by a ribbon of board-formed concrete that highlights the fireplace.

Sliding glass doors connect the interior of the extension to the garden, while large windows allow natural light in during the day.

Inside, the living room is defined by deep-blue, that’s been used for the walls, bookshelves, and the wrap-around U-shaped couch.

Skylights in the roof add natural light to the dining and kitchen area. The kitchen is slightly raised, while a bright yellow backsplash adds a pop of colour.

Adjacent to the kitchen is a small desk area, with a built-in bookshelf at one end and a wood-lined window seat at the other.

Skylights in the roof add natural light to the dining and kitchen area. The kitchen is slightly raised, while a bright yellow backsplash adds a pop of colour.

Adjacent to the kitchen is a small desk area, with a built-in bookshelf at one end and a wood-lined window seat at the other.

A Contemporary Extension Was Added To This Home In London

Related Searches